MAYUR KITCHEN INDIAAS SPECIALITEITEN RESTAURANT HET INDIA VAN ZWOLLE

MAYUR KITCHEN INDIAAS SPECIALITEITEN RESTAURANT HET INDIA VAN ZWOLLE Het India van Zwolle, Indiaans koken, bezorging & cater

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1076 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mayur Kitchen Indiaas Specialiteiten Restaurant Het India van Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2022 om 20:45 Bestelling viel zwaar tegen. Het eten was niet warm en ook kleine porties in verhouding tot wat je betaalt.
23 mei 2022 om 20:10 Dat je lang moet wachten op het eten ben ik wel gewend onderussen. Het eten was prima. Maar was wel steenkoud (niet eens klein beetje warm). Gelukkig is dat op te lossen in de magnetron. Maar of het eten daar beter van wordt.. dat is wel jammer
13 mei 2022 om 19:18 Kleine portie voor de prijs die je betaalt
9 mei 2022 om 0:18 Erg lekker!
23 mrt 2022 om 22:25 25+ euro naar de klote! Voorgerechten (2): extreem zout. Hoofdgerecht: smaakloos. Bezorging: heel vriendelijk. Advies: niet bestellen, maar op locatie eten bij dit restaurant. Die ervaring heb ik ook en dat was beter.
4 mrt 2022 om 8:10 Weinig eten voor veel geld. Het eten was van minimale kwaliteit. Besteld via thuisbezorgd, en wanneer het besteld is lees je dat je moet afhalen.....ze vragen 2.50 extra aan de deur voor het alsnog bezorgen als je hierover contact opneemt.
28 feb 2022 om 20:05 Duurde erg lang voor dat het eten er was. Eten was lauw en saus was erg waterig. Erg jammer. Garlic Nan was ook taai. Bezorger zelf was wel erg vriendelijk!
26 feb 2022 om 21:39 Eten was lekker, maar erg duur en te weinig. Ook wonderlijk dat pas vlak voor het bestellen blijkt dat ze helemaal niet thuis bezorgen, maar je alleen af kan komen halen.
21 feb 2022 om 10:12 Heerlijk eten, goede vegetarische gerechten, goede hoeveelheden
8 feb 2022 om 20:23 Heerlijk! Wel wat prijzig, maar blijft lekker!
4 feb 2022 om 22:33 Eten was lekker maar bezorging een half uur later dan gevraagd, terwijl we anderhalf uur van tevoren besteld hadden. Verder ok, maar wel duur en het eten was lekker maar niet fantastisch. Wel ruime porties.
28 jan 2022 om 20:33 Hij was een kwartier te vroeg en het eten had warmer gekund.