MAYUR KITCHEN INDIAAS SPECIALITEITEN RESTAURANT HET INDIA VAN ZWOLLE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1086 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mayur Kitchen Indiaas Specialiteiten Restaurant Het India van Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 15:16 Waanzinnig lekker restaurant. Vooral het naanbrood met noten is een echte aanrader. Bezorging was ook lekker vlot, echt wanneer je eens geen standaard bezorgtroep wilt is Mayur Kitchen een aanrader.
30 sep 2022 om 19:55 Bezorging was veel te laat en de bezorger kon mij geen goede reactie geven hoe dit nu kwam. Hij was de NL taal nagenoeg niet machtig. Het eten was lauw en niet gekruid, flauw, en de porties kleiner dan ik dan en gewend ben. Jammer, niet aan te bevele
26 sep 2022 om 8:59 Heerlijk, warm en goed op smaak, en hoewel het een eenpersoons portie is kan ik er twee keer van eten.
26 aug 2022 om 21:24 Het eten was echt teleurstellend. De stukjes lamsvlees waren ontzettend taai en vol met pezen. Ook vond ik de curry smaakloos.. Zonde van mijn geld.
15 aug 2022 om 20:32 Het eten was zoals altijd weer super lekker!
11 aug 2022 om 22:08 Prijs kwaliteit was veel te hoog. Kip was heel droog. Bezorger stond een hele tijd in auto voor de deur, voordat hij uiteindelijk uit zijn auto kwam. Het bleek verbazingwekkend de bezorger te zijn! Geen aanrader
5 aug 2022 om 19:51 Geen goeie kwaliteit. Voor zo een prijs mag het stukken beter. Duurde lang en moest de bezorger nog even helpen met juiste adres. GEEN AANRADER!
30 jul 2022 om 18:03 Flauw en lauw eten. Ruim vantevoren besteld en 45 minuten te laat.
16 jun 2022 om 20:45 Bestelling viel zwaar tegen. Het eten was niet warm en ook kleine porties in verhouding tot wat je betaalt.
23 mei 2022 om 20:10 Dat je lang moet wachten op het eten ben ik wel gewend onderussen. Het eten was prima. Maar was wel steenkoud (niet eens klein beetje warm). Gelukkig is dat op te lossen in de magnetron. Maar of het eten daar beter van wordt.. dat is wel jammer
13 mei 2022 om 19:18 Kleine portie voor de prijs die je betaalt
9 mei 2022 om 0:18 Erg lekker!