MAYUR KITCHEN INDIAAS SPECIALITEITEN RESTAURANT HET INDIA VAN ZWOLLE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mayur Kitchen Indiaas Specialiteiten Restaurant Het India van Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

7 nov 2023 om 20:49 Eten was flauw van smaak. Lams vlees was erg lekker! Butter chicken alleen iets minder helaas.
23 okt 2023 om 21:33 Het eten was echt lauw. Ik had de Thalie Royal. Toch 26 euro! Voor vijf gerechtjes met rijst. Alles behalve een groente gerechtje en één van de vleesgerechten was tegen koud aan. Twee verschillende kip gerechten waren flauw en te gaar. Ook Kasmiri
2 okt 2023 om 12:09 Op verkeerde adres geleverd. Eten was koud.
1 okt 2023 om 20:39 eten was lauw en flauw
15 sep 2023 om 0:38 heeerlijk eten en vriendelijke bezorger
29 aug 2023 om 22:59 Eten is heel lekker. Alleen beter geweest als wat duurzamer ingepakt was, ipv zoooo veel plastic bakjes en plasticfolie. Verder alles prima
25 aug 2023 om 23:06 Viel tegen. Vetranden aan vlees, conservegroenten, slordig verpakt. Niet voor herhaling vatbaar helaas.
16 aug 2023 om 10:16 Way better than we expected, everything was delicious and the delivery arrived 20 min before expected. One of the best indian food we had, will fo sure order again!
3 aug 2023 om 21:10 Altijd top!
24 jul 2023 om 19:52 Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger, maar wel 40 minuten te laat.
8 jul 2023 om 21:06 Het eten was lekker, maar de bezorging 20 minuten te laat en ipv 2, kregen we naar 1 naan
7 jul 2023 om 12:44 Het was serieus niet te eten. Ik had al eerder een slechte ervaring maar gaf ze graag het voordeel van de twijfel. Er zat totaal geen smaak aan het eten. Zelfs de naan was slap en zompig. Wat mij betreft geen aanrader. Bovendien erg duur.